fbpx

Microneedling

Microneedling

We hebben sinds kort een nieuwe dermapen in onze praktijk. Het wordt ook wel de Speed Wave Therapie genoemd omdat er in plaats van 11 naaldjes wel 36 naaldjes uit de pen komen. Hiermee maken we in verhouding veel meer gaatjes in de huid dan voorheen wat een nog beter resultaat zal opleveren. We hebben naast een nieuwe pen ook nieuwe producten waarmee we nog intensiever kunnen werken. Bij Huidzorg Clinics bieden we 2 soorten dermapen-behandelingen aan:

 

 

Microneedling Regular

De microneedling Regular is zoals je deze van ons gewend bent. Natuurlijk is dit wel met onze nieuwe dermapen. De huid wordt gereinigd en vervolgens beginnen we met de microneedling behandeling; hierbij gebruiken we hyaluronzuur serum. Tot slot wordt er een passende dagcrème aangebracht en wordt er afgesloten met een UV-beschermende crème.

Microneedling Deluxe

Naast onze microneedling Regular bieden wij nu ook een luxere behandeling aan. Bij de microneedling Deluxe maken we gebruik van onze nieuwe ampullen met hoog geconcentreerde werkzame stoffen. De huid wordt vooraf gereinigd waarna eerst een chemische peeling wordt aangebracht om de doorlaatbaarheid van de huid te bevorderen. We hebben chemische peelings in verschillende concentraties, afhankelijk van het huidtype. Daarnaast kiezen we de ampul die het beste past bij jouw huid. Deze ampullen bevatten onder andere hyaluronzuur voor de droge huid, glycolzuur bij littekens en retinol voor huidversteviging. We hebben ook speciale ampullen om melasma of pigmentatie aan te pakken! We kunnen de verschillende ampullen ook mengen.

Op deze manier krijgt jouw huid dat nodige extraatje.

 

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en mag ook tijdens de zomerperiode.

 

Ben je benieuwd wat we jou zouden adviseren? Plan dan nu een gratis intakegesprek.

Bekijk ook

Bel ons