fbpx

Huidzorg Clinics maakt kennis met het medisch LED-licht!

Led-therapie

NEW NEW NEW 

De Dermalux-systemen zijn uniek en ontworpen om de meest innovatieve en technisch geavanceerde behandeling met led-fototherapie te bieden die er is!

Het is een vrijstaand led-systeem voor behandeling van zowel het gezicht als het lichaam. De Dermalux Led licht maakt het mogelijk om drie verschillende golflengtes afzonderlijk of in combinatie te leveren. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Het systeem levert blauw 415 nm, rood 633 nm en onzichtbaar infrarood 830 nm licht.

 

 

De verschillende golflengtes

 

Blauw 415 nm

Blauw licht bestrijdt onvolkomenheden door de bacteriën te vernietigen die de donkere verkleuring na bijvoorbeeld acne veroorzaken.

Ook draagt het blauwe licht bij aan het voorkomen van puistjes.

 

 

 

 

Rood 633 nm

Rood licht versnelt celvernieuwing en -herstel. Tevens wordt de collageen- en elastine aanmaak gestimuleerd, voor een gladdere, stevigere huid. Vanaf ongeveer onze 25e levensjaar gaat het collageen en elastine afnemen. Rood licht biedt onmiddellijk zichtbare resultaten: de huid voelt gehydrateerd, vol aan en straalt weer.

 

Onzichtbaar infrarood 830 nm

Onzichtbaar infrarood licht is de golflengte die het diepst wordt geabsorbeerd en werkt samenhangend met rood licht voor optimale verjongingsresultaten. Daarnaast activeert onzichtbaar infrarood licht ontstekingsremmende processen van de huid, zodat het herstel versnelt en roodheid vermindert. Het is ook effectief bij behandeling van ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

 

 

 

Het unieke van dit systeem is dat het in staat is deze nuttige golflengtes zowel als individuele behandelingen als gelijktijdig af te leveren, waardoor het mogelijk is om in één sessie meerdere indicaties aan te pakken om het optimale resultaat te behalen.

 

Het is mogelijk om hier deze behandeling bij ons in de praktijk te boeken. Vraag advies aan een van onze huidtherapeuten of deze behandeling iets voor jou is.

Bekijk ook

Bel ons