fbpx

Verschillende soorten peelings

chemische peeling

 

Misschien zie je door de bomen het bos niet meer omdat je tegenwoordig zoveel verschillende soorten peelings hebt. Gelukkig ook maar want tegenwoordig kunnen we zelfs bij de meest gevoelige huid een peeling toepassen. Hier een korte blog over de peelings die wij in de praktijk gebruiken:

Peelings van Lira Clinical

  • Vita brite: de perfecte peeling bij een gevoelige huid, als je nog nooit een peeling hebt gehad of als opfrisbehandeling. Dit is een milde peeling die een mooie glow geeft aan de huid. Deze peeling kan ook in de zomer.
  • Sal pulp: deze peeling is op basis van salicylzuur en daarom zeer geschikt bij een vette en onzuivere huid. Deze peeling valt ook onder de oppervlakkige peelings dus afhankelijk van je huid zal je hier lichtjes van gaan vervellen.
  • Jessner: de diepere peeling bij onzuiverheden, donkere vlekjes en littekentjes. Wil je dus de huid wat intensiever aanpakken? Dan is deze peeling geschikt.
  • TCA 7%: Is je acne redelijk onder controle maar heb je met name nog littekens? Dat is dit een mooi peeling om deze te vervagen. Ook deze peeling gaat wat dieper in de huid dus schrik niet van de vervelling 2 dagen na de behandeling.chemische peeling door huidtherapeut

 

Peelings van Dermaceutic

  • Milkpeel: wil je een milde peeling tegen pigmentvlekken? Dan is dit de perfecte peeling. Ook ideaal voor tijdens de zomerperiode en ter voorkoming van pigmentvlekken. Het melkzuur in deze peeling heeft een blekend effect op pigmentvlekken.
  • Maskpeel 30: we hebben deze peeling ook in een lichte variant voor thuisgebruik. Dit is een hele fijne peeling voor acne waar met name sprake is van mee-eters.
  • TCA 12% – 15% – 18%: Deze TCA peeling hebben we in drie verschillende concentraties. Deze pure TCA peeling is perfect voor een huidverjongend effect. Wil je dus iets doen aan de fijne lijntjes? Dan is dit de peeling die je moet nemen.
  • Melapeel forte: Heb je last van melasma? Helaas erg lastig te behandelen maar er zijn steeds meer mogelijkheden om melasma te verminderen met onder andere deze peeling. Deze peeling heeft verschillende zuren die allemaal een oplichtend effect hebben op de huid.

 

Omdat we regelmatig naar congressen en beurzen gaan, blijven we op de hoogte van alle nieuwe peelings. Het kan dus zijn dat we binnenkort weer nieuwe peelings erbij krijgen! Hou daarom onze sociale media in de gaten.

Heb je interesse in een peeling? Plan dan nu een gratis intakegesprek.

Bekijk ook

Bel ons