fbpx

Voorbereidingen jubileumfeest!

Wat vliegt de tijd. Inmiddels is het alweer 5 jaar geleden dat Huidzorg 073 de deur opende in Gezondheidscentrum Den Bosch West. Van de ene kant voelt het als de dag van gisteren. Aan de andere kant kijk ik ook terug op 5 heel spannende en drukke jaren. Het was een achtbaan met veel hoogtepunten, omdat anders de praktijk niet zo groot zou zijn geworden, maar ook dieptepunten. Van de dieptepunten heb ik veel geleerd en geprobeerd om daar niet te lang bij stil te staan. Soms neem je verkeerde beslissingen of schat je iets verkeerd in waardoor je flink je neus stoot. Ik probeer er in dat geval van te leren, door te gaan en het beter te doen dan voorheen. Dat gaat niet altijd zo makkelijk als het klinkt want vaak komen daar veel slapeloze nachten bij kijken.

behandelruimte

5 jaar is toch een mooi jubileum en ik wil dit graag groots vieren met een leuke opening van de nieuwe locatie. Gelukkig heb ik lieve vrienden en familie die me daarbij willen helpen. Waar moet je dan allemaal aan denken? Natuurlijk muziek en een hapje en drankjes is wel de basis van wat je op zo’n dag moet aanbieden. Maar waarom zouden mensen nog meer naar de opening willen komen? Natuurlijk om de nieuwe locatie te bekijken als ze er nog niet zijn geweest. Wij kunnen een goede huidanalyse maken met onze Observ 520 en je kunt natuurlijk alle vragen stellen over onze behandelingen en producten.

Daarnaast zijn er 2 optredens van DJ No Sugar en DJ Dos Santos. Super gaaf dat die op deze bijzondere dag de beste muziek komen draaien in de praktijk. Dan gaan vanzelf de voetjes van de vloer en komt de sfeer er goed in!

Ook komt er een professionele visagiste die jou advies kan geven over make-up. Daarnaast heeft ze ook nog tijd om je op te maken. Hoe leuk is dat!

Heeft ze bij jou een mooie make-up aangebracht? Dan kun je daarna op de foto voor onze logo wall. Op die dag worden namelijk ook foto’s en video-opnames gemaakt voor een leuke aftermovie.

Is dat alles? Nee! We hebben nog een leuke goodiebag voor je klaar staan bij vertrek, maar op=op. In de goodiebag zitten leuke gifts en een product van Paula’s Choice.

Wanneer is de open dag? Zaterdag 21 september van 12:00 uur tot 19:00 uur op onze nieuwe locatie aan de Stadionlaan 93, 5231 JJ ‘s-Hertogenbosch

Kom je ook?

opening

Bekijk ook

Bel ons