fbpx

Waarom zou je naar Huidzorg 073 gaan?

huidzorg-logo

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Zoveel praktijken, klinieken, schoonheidsspecialisten en de ene praktijk heeft nog scherpere aanbiedingen dan de ander. Wat maakt Huidzorg 073 dan zo uniek?

Eerlijk advies, ook als wij je niet kunnen helpen.

Er is zoveel op de markt aan apparatuur, producten en behandelingen. Wij hebben een selectie gemaakt van producten en apparatuur waar wij achter staan. Natuurlijk kunnen we niet alles in ons assortiment hebben.

Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en sturen je – indien gewenst – door naar een collega als wij je niet kunnen helpen.

Het beste van het beste.

Huidzorg 073 wil bekendstaan om de beste kwaliteit en niet om de laagste prijs. Uiteraard hebben wij soms acties, maar onze apparatuur en producten zijn van zeer hoge kwaliteit en daar hangt een prijskaartje aan. Wij willen veilig behandelen en in zo min mogelijk behandelingen. We willen snel resultaat zien zodat jij onderaan de streep toch voordelig uit bent bij ons.

Wij nemen de tijd.

Ook tijdens de behandelingen maken we tijd om bijvoorbeeld een huidanalyse te maken, om je huid na te koelen, om de juiste verzorging aan te brengen en om eventueel nog vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij vinden de zorg naast de behandeling net zo belangrijk.

Voordat de behandeling start, plannen we altijd een gratis intakegesprek van 30 minuten zodat je op de hoogte bent van hoe een behandeling in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten.

Gediplomeerde huidtherapeuten.

Iedere huidtherapeut is gediplomeerd, volgt cursussen en nascholingen om de nieuwe ontwikkelingen bij te houden. Huidzorg 073 bestaat inmiddels ruim 5 jaar en de vaste huidtherapeuten hebben inmiddels heel wat ervaring opgedaan. Deze ervaring wordt onderling gedeeld en nieuwe collega’s worden uitgebreid ingewerkt.

Altijd bereikbaar.

We breiden onze openingstijdens steeds verder uit en zijn in spoedgevallen zelfs op zondag bereikbaar. De praktijk is vier avonden per week tot 21:00 uur en op zaterdag geopend. Op zondag kun je ons per e-mail bereiken omdat je soms van te voren niet kunt inschatten hoe een huid reageert op een behandeling. Werk je dus fulltime? Wij hebben genoeg opties buiten werktijden.

Wil je een keer onze service ervaren? Plan dan een gratis intakegesprek via onze website.

         

Bekijk ook

Bel ons