fbpx

Het begin van Huidzorg 073! (Deel 1)

parkeerplaats huidzorg den bosch

In mei 2014 moest ik bij de huisarts zijn. De huisarts was net verhuisd naar een nieuw gezondheidscentrum aan  de Kooikersweg. Bij binnenkomst was ik direct onder de indruk van deze locatie. Bij binnenkomst hing er een bord aan de muur met alle disciplines die in het gezondheidscentrum aanwezig waren. Er was gewoon nog een plekje vrij! Op dat moment gingen 100 verschillende dingen door me heen. Als ik voor mezelf zou willen beginnen, is dit gewoon de perfecte locatie dacht ik.

Maar wil ik eigenlijk wel een eigen praktijk? Ik had daar nog nooit echt over nagedacht.

En wat komt er allemaal bij kijken? Geen idee. Eerst maar naar de afspraak met mijn huisarts.
Tijdens het gesprek met de arts vroeg ik of zij enig idee had wie de verhuurder was van het pand en of er nog plek vrij was. Ze had geen idee maar wist me wel te vertellen welk bedrijf er achter zat.
Na mijn bezoekje aan de huisarts liep in naar de behandelkamer die volgens het bord bij de ingang nog vrij was. Nummer 4, mijn geluksgetal zou je zeggen. Mooie locatie: vooraan in de gang, ruim genoeg en er stond nog niets in.

Moest dit het dan zijn?

Bij mijn werkgever had ik het op dat moment niet naar mijn zin dus ik ben snel naar huis gefietst om mijn plannen met (destijds) mijn vriend en moeder te overleggen.  Natuurlijk moest ik ook snel weten of die ruimte nog vrij was en onder welke voorwaarden. Ik kon natuurlijk allerlei plannen maken maar als achteraf bleek dat die al bezet was hield alles op. Ik heb direct het bedrijf gebeld dat de huisarts genoemd had. Het goede nieuws was, dat het plekje nog vrij was maar ze zochten wel iemand die goed in het centrum zou passen naast de overige disciplines. Het moest wel met zorg te maken hebben en het was de bedoeling dat je voor een lange tijd tekende. Ik kon maar aan één ding denken: dit is het!
De eigenaar wilde graag met me kennis maken. Ik kon niet wachten! Twee dagen later ging ik na m’n werk naar het gezondheidscentrum voor een gesprek met de eigenaar. We hadden direct een klik (in ieder geval van mijn kant). Hij liet me de ruimte van binnen zien en vertelde me dat hij het contract zou opsturen als ze ervan overtuigd waren dat ik binnen het centrum zou passen.
Vol adrenaline fietste ik weer naar huis. Zou ik geschikt zijn? Nog geen uur later ontving ik het concept huurcontract!

Wordt dit mijn toekomst?

Klik op deze link een lees in mijn volgende blog (deel 2) hoe mijn avontuur verder gaat.

Bekijk ook

Bel ons