fbpx

Worden de behandelingen bij de huidtherapeut vergoed?

behandelingen vergoed

Ja, in veel gevallen wel! Dan moet je wel een aanvullende verzekering hebben. Behandelingen bij bijvoorbeeld acne en acnelittekens, pigmentvlekken, couperose en overbeharing in het gezicht kunnen in aanmerkingen komen voor een vergoeding. Waar je dan even op moet letten is of deze behandelingen in je polis voorkomen. Het kan ook omschreven zijn als huidbehandelingen.

Het voordeel is dat deze behandelingen niet van je eigen risico afgaan!

Vaak worden deze behandelingen tot een bepaald bedrag volledig vergoed. Hoe uitgebreider je pakket, hoe meer je vergoed krijgt. Bij Huidzorg 073 hebben we met iedere zorgverzekeraar een contract dus je hoeft niet bang te zijn dat de behandeling niet vergoed wordt als je ervoor verzekerd bent.

Kun je niet vinden of je je behandeling vergoed krijg of niet? Laat het ons dan weten. Wij kunnen het voor je uitzoeken en je vertellen waar je recht op hebt. Hou er wel rekening mee dat alleen behandelingen in het gezicht vergoed worden en dat nog steeds in veel gevallen eerst een verwijzing nodig is van bijvoorbeeld de huisarts. VGZ is sinds dit jaar (2020) de eerste verzekeraar waarbij je geen verwijzing nodig hebt. Producten die we soms adviseren ter ondersteuning van de behandeling worden ook niet vergoed.

Onze ervaring is dat veel van onze klanten een aanvullende verzekering hebben en dat de behandelingen volledig of gedeeltelijk worden vergoed. Hierdoor kunnen we huidproblemen met niet al te hoge kosten (omdat het vergoed wordt) behandelen.

Wil je weten wat er vergoed wordt vanuit jouw verzekering? Stuur een mailtje naar info@huidzorg073.nl of bel ons op 073-6907735.

Huidzorg 073      Huidzorg 073

Bekijk ook

Bel ons