fbpx

Laser ontharen

Definitief van je ongewenste haar af?

Laser ontharen is een zeer effectieve methode om haren langdurig te verwijderen. Laserontharing wordt vaak toegepast bij mensen die last hebben van bijvoorbeeld ingegroeide haren, rode bultjes bij het scheren of simpelweg niet meer willen scheren, epileren of harsen. Bij laserontharing gebruiken we een krachtig laserapparaat (geen IPL) waarmee we ieder gewenst haartje op ieder lichaamsdeel permanent kunnen ontharen. Zo kun je bijvoorbeeld je oksels, benen of rug haar laten laseren. Maar ook gezichtshaar laten verwijderen of je bikinilijn laseren is geen probleem, alles is mogelijk. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of plan direct een gratis consult. 

Plan vrijblijvend een consult

Plan eenvoudig online een afspraak in op een door jouw gekozen datum en tijdstip en dan zien we je graag snel terug in onze praktijk!

Hoe werkt Laser Ontharen?

Bij het laser ontharen werken onze huidtherapeuten met de GentleMax Pro laser. Dit apparaat maakt gebruik van een lichtstraal die tot diep in de huid doordringt en een gecontroleerde hoeveelheid warmte afgeeft. Deze gecontroleerde warmte zorgt ervoor dat de haarwortel wordt vernietigd. Tijdens het laserontharen worden je ogen beschermd tegen het licht van de laser. De huidtherapeut zal de laser met behulp van een handstuk over het te behandelen gebied leiden. De duur van een behandeling varieert van enkele minuten tot een half uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Na de behandeling zal de huid enkele uren roder zijn dan normaal. De verbrande haartjes kunnen aanvoelen als bultjes, maar ook deze zullen binnen enkele uren verdwijnen.

Wat zijn de kosten?

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per behandeling voor het laser ontharen. De prijs is afhankelijk van de grootte van het gebied waardoor de genoemde prijzen hoger of lager kunnen uitvallen. De prijs wordt tijdens een gratis consult vastgesteld.

Het aantal behandelingen hangt af van jouw wensen en de conditie van je huid. Voor haarverwijdering hebben de meeste mensen gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig, omdat de behandeling pas effect heeft wanneer het haarzakje in de actieve groeifase zit. Doorgaans ligt het gemiddelde voor lichaamsontharing op 6 behandelingen waar er voor gezichtsontharing vaak 8 tot 10 behandelingen nodig zijn.

Tussen iedere behandeling zit minimaal 4 tot 8 weken tussen de behandelingen. Dit is afhankelijk van de locatie van het ontharen.

Overbeharing in het gezicht komt in aanmerking voor een vergoeding mits je een aanvullende verzekering hebt. Wij kunnen voor je uitzoeken wat jij vergoed krijgt. Behandelingen op het lichaam komen altijd voor eigen rekening.

Ja, vermijd minimaal 4 weken voor en na de behandeling contact met zonlicht. Stel het behandelgebied zo min mogelijk bloot aan uv-straling zoals een zonnebank.

De laserstralen voelen als tikjes op de huid aan en kunnen als onprettig ervaren worden maar zijn niet pijnlijk. 

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over definitief ontharen. Daarom vind je hier de meest gestelde vragen op een rijtje. 

Professionals in Huidzorg

Voor het permanent laten verwijderen van je ongewente haar ben je bij ons in goede handen. Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialist, maar een huidtherapeutische praktijk voor paramedische en cosmetische behandelingen. Ons team bestaat uit enthousiaste HBO-geschoolde huidtherapeuten gespecialiseerd in het genezen, verbeteren, verjongen en onderhouden van de huid.

laserontharen benen

Wat onze clienten zeggen

5/5

“Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.”

Tess Coense

5/5

“Bij Huidzorg 073 wordt er een duidelijke en goede uitleg gegeven over de betreffende behandeling. Zelf ben ik onder behandeling voor laserontharing. Huidtherapeute Pauline van Wamel legt op een begrijpelijke manier uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat het gevoel ervan zal zijn en wat je ervan kunt verwachten. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen gehad en ben ik al zeer tevreden over het resultaat!”

Danielle van Diesen

Langdurig van je ongewenste haar af?

Plan direct een Gratis consult

Plan vrijblijvend een consult

Plan eenvoudig online een afspraak in op een door jouw gekozen datum en tijdstip en dan zien we je graag snel terug in onze praktijk!

Langdurig van je ongewenste haar af?

Plan direct een Gratis consult

Snel starten met de behandeling?

Laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op voor het inplannen van een gratis consult.

Laser ontharen

Definitief van je ongewenste haar af?

Heb je last van ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam? Heb je snel last van ingegroeide haren of irritatie na het scheren? Dan is laserontharen dé oplossing! Met onze GentleMax Pro laser kunnen we het volledige gezicht en/of lichaam en elke huidkleur op een veilig manier ontharen. Onze GentleMax Pro laser heeft namelijk twee verschillende soorten lasers, namelijk de Alexandrite en de ND-Yag laser. Daarnaast is een laser veel krachtiger dan een IPL apparaat waardoor je minder behandelingen nodig hebt! Meer weten over de behandeling? Lees dan snel verder of plan direct een gratis consult. 

Plan een GRATIS consult!

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

huidzorg 073
Bel ons