fbpx

Acnebehandeling Den Bosch

Acné verminderen

Heb jij last van acne en heb je alles geprobeerd om er vanaf te komen maar geen succes? Dan biedt onze acnebehandeling dé oplossing. Onze ervaring is dat we acne in 90% van de gevallen met onze behandelingen en producten onder controle krijgen. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder of plan direct een vrijblijvend consult in onze praktijk in Den Bosch. 

Wat krijg je in een consult?

Plan je consult - Den Bosch

Verschillende behandelingen

Om het beste en meest duurzame resultaat te bereiken gebruiken wij vaak een combinatie van behandelingen. Afhankelijk van de ernst van de acne of acnelittekens passen wij de behandeling aan. Een behandeling kan onder meer bestaan uit: dieptereiniging d.m.v. chemische peeling, LED therapie of microneedling. Daarnaast geven we advies over welke producten je het beste thuis kunt gebruiken. Hebben we alles geprobeerd? Sinds kort wijken we uit naar ons Acnelan traject van Mesoestetic.

Huidzorg Clinics - Den Bosch

Led-therapie

LED-therapie

Een behandeling met LED (lichttherapie) staat bekend om zijn herstellende en ontstekingsremmende werking.

Chemische Peelings

Chemische peelings gebruiken we voor een vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur.

SkinPen - medische microneedling

Een SkinPen behandeling wordt ingezet om de huid te stimuleren zich weer te vernieuwen.

Veelgestelde vragen over Acne

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van acne. Daarom proberen we hier de meestgestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult in onze praktijk in Den Bosch.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne. Om de huid zo rustig mogelijk te krijgen, wordt in het begin vaak een aantal acnebehandelingen in kuurverband toegepast. 

Dan moet je denken aan 3 tot 4 behandelingen om de twee weken. Wanneer de huid rustiger is geworden, wordt in een bepaalde frequentie (bijvoorbeeld 1 keer in de zes weken) de behandeling herhaald om het resultaat te behouden.

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Acnebehandeling den bosch

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per acnebehandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“De acne behandelingen hebben mijn huid zeer verbeterd. De producten die ik heb gekregen zijn nu de enige producten die ik gebruik. Zeker aanrader!”

Dounia

5/5

“Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.”

Özlem Göksu

Bel ons